ПоддержатьУкраїнська

"Налаштована боротися": у відомої телеведучої виявили рак

StopCor
StopCor

StopCor

'Налаштована боротися': у відомої телеведучої виявили рак

Алла Мазур зізналася, що не підозрювала про злоякісну пухлину. Вона утворилася у неї безсимптомно. Боротьба знаменитої ведучої з онкологією тільки починається, за словами зірки, шлях легким не буде, але вона налаштована боротися і жити. 

За словами Алли Мазур, рак – не вирок. Телеведуча закликала всіх не боятися йти до лікарів та проходити обстеження, а краще не одне. Водночас зірка "1+1" залишила за собою право не поширювати подробиці хвороби, яка її наздогнала, інформує Діалог.UA.

"Я починаю боротися", – сказала журналістка у своїй публікації. Її одкровення в Мережі викликало великий резонанс. Репост повідомлення Мазур зробили понад 2 тисячі осіб, всього за кілька годин повідомлення набрало більш як 1, 5 тисячі коментарів. Причому свої слова підтримки ведучій висловили не тільки прості українці, а й відомі журналісти, зірки шоу-бізнесу.

"Сил та успіхів, Алло", – написав Єгор Соболєв.

"Алло, все буде добре. Вірю у Вас", – підтримав знаменитість Сергій Іванов.

"Удачі! Тримайся", – побажав Мазур Денис Казанський.

"Алло, рівно три роки тому виявили онкологію у мене. Відразу Вам скажу: це дуже довгий процес та нелегкий. Єдине, що хочу Вам побажати, це не злякатися. Живіть у новому вимірі. Будете гарна з лисою головою. Це останнє, про що можна думати. Нехай Бог Вам допоможе пройти цей період з внутрішньою рівновагою", – зазначила на сторінці телеведучої Марія Калотяк.

Другие новости

Украина начала серийное производство дальнобойных дронов для ударов по стратегическим объектам на расстоянии 1000 км

Украина начала серийное производство дальнобойных дронов для ударов по стратегическим объектам на расстоянии 1000 км

Украинские дроны бьют на 1000 км: Сметанин рассказал об инновациях в оборонной промышленности