ПоддержатьУкраїнська

"Налаштована боротися": у відомої телеведучої виявили рак

StopCor
StopCor

StopCor

'Налаштована боротися': у відомої телеведучої виявили рак

Алла Мазур зізналася, що не підозрювала про злоякісну пухлину. Вона утворилася у неї безсимптомно. Боротьба знаменитої ведучої з онкологією тільки починається, за словами зірки, шлях легким не буде, але вона налаштована боротися і жити. 

За словами Алли Мазур, рак – не вирок. Телеведуча закликала всіх не боятися йти до лікарів та проходити обстеження, а краще не одне. Водночас зірка "1+1" залишила за собою право не поширювати подробиці хвороби, яка її наздогнала, інформує Діалог.UA.

"Я починаю боротися", – сказала журналістка у своїй публікації. Її одкровення в Мережі викликало великий резонанс. Репост повідомлення Мазур зробили понад 2 тисячі осіб, всього за кілька годин повідомлення набрало більш як 1, 5 тисячі коментарів. Причому свої слова підтримки ведучій висловили не тільки прості українці, а й відомі журналісти, зірки шоу-бізнесу.

''Налаштована боротися'': у відомої телеведучої виявили рак

"Сил та успіхів, Алло", – написав Єгор Соболєв.

"Алло, все буде добре. Вірю у Вас", – підтримав знаменитість Сергій Іванов.

"Удачі! Тримайся", – побажав Мазур Денис Казанський.

"Алло, рівно три роки тому виявили онкологію у мене. Відразу Вам скажу: це дуже довгий процес та нелегкий. Єдине, що хочу Вам побажати, це не злякатися. Живіть у новому вимірі. Будете гарна з лисою головою. Це останнє, про що можна думати. Нехай Бог Вам допоможе пройти цей період з внутрішньою рівновагою", – зазначила на сторінці телеведучої Марія Калотяк.

Другие новости