ПоддержатьУкраїнська

Лікарчук намагається поновитись на роботі через Окружний адмінсуд столиці

StopCor
StopCor

StopCor

Лікарчук намагається поновитись на роботі через Окружний адмінсуд столиці

Костянтин Лікарчук навідріз відмовився коментувати своє позбавлення права на адвокатську діяльність. Як стало відомо журналістам, зараз одіозний юрист оскаржує рішення в Окружному адміністративному суді міста Києва, який вже ухвалював рішення на користь Лікарчука. Тож на який бік схиляться ваги Феміди цього разу? Дивіться у сюжеті Христини Кришихи.

https://www.youtube.com/watch?v=sPrmYDDM4Qw&t=8s

Як зазначила прессекретар Окружного адміністративного суду столиці пані Наталія, наразі вона нібито ще не вивчила позов Лікарчука і деталі справи їх невідомі.

Цікавим є той факт, що як минулого разу, так і зараз Костянтин Лікарчук не опротестовує факти, через які у нього забрали можливість працювати адвокатом, а суто формально чіпляється до помилок в документах.

 Раніше Лікарчука вже позбавляли права на адвокатську діяльність

«Однак навіть у самому рішенні зазначено, що воно скасоване виключно з процедурних питань. Нібито орган адвокатського самоврядування під час вивчення справи вчинив якісь процедурні дії неправомірно. За фактом ніхто не оскаржував і сам адвокат не ставив так питання», – згадує адвокат Світлана Савицька попередній інцидент з позбавленням Лікарчука права на роботу.

Та чи справді формалізм у нашій судовій системі важливіший, ніж сама суть порушень? І яким буде кінцеве рішення у справі скандального адвоката без права на роботу – «СтопКор» обов’язково розповість у наступних випусках.

Другие новости